‘DOĞADAN YANSIMALAR’ BULACAĞINIZ SERGİ AKSM’DE

07 Haziran 2024

Küçükçekmece Belediyesi Atakent Kültür ve Sanat Merkezi, 29 kursiyerin doğadan ve canlılardan ilham alarak hazırlamış olduğu ‘Doğadan Yansımalar’ adlı resim sergisine ev sahipliği yaptı. Farklı resim teknikleriyle oluşturulmuş 64 eserin yer aldığı sergi, 29 Haziran’a dek AKSM’de ziyarete açık kalacak.

29 kursiyerin eserleri yer alıyor

Küçükçekmece Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen sergide, Sefaköy ile Atakent Kültür ve Sanat Merkezi’nde resim eğitimi alan 29 kursiyerin hazırlamış olduğu eserler yer alıyor. Öğrencilerin, Resim Öğretmeni Sonay Yılmaz eşliğinde; karakalem, kuru boya, yağlıboya ve akrilik tekniğiyle doğanın yansımalarını tuvale aktardığı eserler sanatseverlerden tam not aldı.

Sergide eseri yer alanlar; Adnan Salih Kızılyaprak, Asiye Aydın, Ayhan Karaca, Ayten Sarıdede, Candan Temizsoy, Ceylan Şimşek, Ebru Kaya, Emine Bayazit, Fatma Dilber, Filiz Yılmaz, Feride Yaşar, Gönül Altun, İlayda Ceyhan, Kadriye Utku, Kalpten Öztürk, Kamile Aşık, Nurten Çopur, Seda Cüce, Seher Çolak Pekdemir, Selda Kara, Selda Kumaş, Semahat Baykal, Sevinç Serap Özkaş, Sonay Yılmaz, Songül Durnagöz, Songül Yurtsever, Şirin Celep, Tea Yorulmaz ve Tuba Karakaya.